Menu
Izdelki v košarici

Vi priporočate RSS Feed

17 Sep FREDDY, oopsi
Influencerka 0 13921
Leto in pol mineva že od dneva, ko sem se dejansko zaljubila v Freddyke. Tiste, ki jih še ne poznate… te hlače so obnorele svet in zdaj razumem zakaj. Čeprav sem pri prvem nakupu malce kolebala kako bodo izpadle na mojo postavo, so me navdušile. Hlač..
20 Sep Jesenski plašček in nove Freddyke
Influencerka 0 284
Jesenski plašček in nove FreddykeAvtor: Urška on 20/09/2017 / 0 KomentarjevOtroka in njuna jesenska oblačila so že prišli na vrsto, zdaj pa je končno prišla na vrsto še mami. Tiste, ki me redno spremljate verjetno veste, da sem zadnje čase obsedena s..
30 Jun Sive Freddyke
Influencerka 0 337
O hlačah znamke Freddy, ki so obnorele ženske po svetu, sem že pisala. Pred prvim nakupom sem namreč malenkost kolebala, saj nisem bila prepričana, če mi bodo odgovarjale, ampak mene so totalno zasvojile, res so me! Takoj po porodu sem si privoščila ..
26 Apr Happy birthday to me
Influencerka 0 431
Urška | https://oopsi.si/happy-birthday-to-me/Pa je leto spet naokoli in ja, spet sem eno leto starejša in tokrat še zadnje leto uživam dvajseta. Prav ne morem verjeti, da bom naslednje leto praznovala že trideseti rojstni dan! Noro, kako hitro je šl..
26 Apr Freddy Slovenija
Influencerka 0 1
Viva La Vida in Freddy hlačeAvtor: Katja | http://www.blogvivalavida.com/2017/03/viva-la-vida-in-freddy-hlace.html?m=1Današnja objava je zelo zanimiva in pomembna!V njej vam bom predstavila Freddy hlače, nov tattoo in nov Marc Jacobs parfum!Pa najpre..
25 Apr Freddyke
Influencerka 0 217
Avtor: Urška | https://oopsi.si/freddyke/Enim poznane, druge boste verjetno zanje danes slišale prvič. Jaz se nad njimi navdušujem že od Jakovega rojstva dalje, a takrat se jih pri nas še ni dalo dobiti. Govorim o hlačah Freddy, ki so končno na voljo..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail:

* Država: