Menu
Izdelki v košarici

ODKRIJTE POPOLNOMA NOVO KOLEKCIJO HLAČ N.O.W.®

nova kolekcija
nova kolekcija

N.O.W.® Hlače

To so hlače, narejene za nemogoče gibe!

Posebna tkanina omogoča gibanje, ki ga niste bili vajeni!
Zaradi 5-žepnega jeansa so hlače na voljo tudi v različici  N.O.W.® YOGA z zložljivim pasom.


Izbrale so NOW®

Naj vas navdihnejo slike naših oboževalk, ki prisegajo na NOW®N.O.W.® Hlače:

Nemogoči gibi s stilom!

Neverjetna dvoelastična tkanina poleg popolnega prileganja poskrbi tudi za to, da boste zapeljive na vsakem koraku.

#impossiblemovements omogočajo tudi posebne 'casual vibe' jeans hlače, ki z elastično tkanino in petim žepom pričarajo pravi učinek jeansa.

N.O.W.® hlače so na voljo v dveh jeans različicah: v ravni različici - 'slim fit' modelom ali v različici 'regular bottom', ki ima raven kroj. Obe različici vas bosta navdušili s skritimi zankami v pasu, ki poskrbijo za dodatno prileganje v pasu in s tem pričarajo popolno silhueto. Za piko na i bo poskrbel Freddyjev pas, ki bo poskrbel, da boste opazni na vsakem koraku in pripravljeni na vsako priložnost ter nov izziv.


N.O.W.® Yoga

Nemogoče z neverjetnim udobjem

N.O.W.® Yoga omogočajo neverjetno udobje in so brez gumbov, na notranji strani pa ima v pasu elastičen trak, kar omogoča, da hlače lahko nosite v visokem ali normalnem pasu.

Ene hlače na dva načina
Zakaj še obožujemo Freddy N.O.W.® YOGA? Ker so namenjene različnim priložnostim: tako za tečaje joge kot tudi za sprehod s prijatelji ali pa jutranjo kavico v družbi vaše drage osebe. N.O.W.® YOGA hlače odlikuje tudi popolno slim fit prileganje in elastični pregib v pasu z modnim logotipom. Elastični trak v pasu lahko prilagajate priložnostim: hlače lahko nosite tako v visokem, kot normalnem pasu.


DVOELASTIČNOST

Vedno popolne!

Ko jih boste enkrat oblekli, se boste vanje zaljubili. Tradicionalne Freddy hlače so namreč raztegljive v eni smeri, 100-odstotna dvojna elastičnost pa omogoča, da najnovejše Freddy N.O.W.® hlače raztezajo v dve smeri. Rezultat? Hlače N.O.W.® so mehkejše, lažje in udobnejše, se popolnoma prilegajo vašemu telesu in pri tem ne izgubijo svoje oblike, udobje in lahkotnost bombažne tkanine  pa odražata tudi brezčasen čar jeansa. Torej, kaj še čakate? Čas je za Freddy N.O.W.® hlače!

PREIZKUSITE JIH

Ne bom vam žal


PREIZKUSITE JIH

Ne bom vam žal

ODKRIJTE POPOLNOMA NOVO KOLEKCIJO HLAČ

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: