Menu
Izdelki v košarici

O nas

“Ko sem bil star 19, sem želel ustvariti nekaj svojega. Ustanovil sem lastno podjetje in uporabil svoj priimek, zamenjal sem le "I" v "Y", da bi zvenelo bolj mednarodno.” Carlo Freddi 

Tako se je začelo leta 1976. Podjetje FREDDY je bilo sprva usmerjeno v proizvodnjo copat za športno ritmično gimnastiko ter copat za balet. Kmalu pa je podjetje postalo znano predvsem po proizvodni oblačil za ples in fitnes. Kolekcije, znane pod imenom The Art of Movement, so pustile svoj pečat na področju športa in mode. Tako so nastala tudi številna sponzorstva in partnerstva s pomembnimi mednarodnimi institucijami, kot so Teatro alla Scala di Milano, Accademia del Teatro alla Scala in The Royal Ballet London. Freddy pa je postal tudi uradni pokrovitelj in opremljevalec italijanske ekipe poletnih olimpijskih iger v Pekingu leta 2009, ekipe mediteranskih iger v Pescari leta 2009 in ekipe zimskih olimpijskih iger v Vancouveru leta 2010.

Najpomembnejši projekt, pod katerega se je podpisal Carlo Freddi, pa je zagotovo tehnologija WR. UP®, s katero je Freddi želel povezati ženstvenost in tehnološke inovacije. Tako je nastal edinstven kos garderobe, ki seje neverjetne rezultate na mednarodnem tržišču.  

Seksi, unikatne in kul so samo nekateri od pridevnikov, ki so pripeljali WR. UP® hlače do najpomembnejše vloge v svetu mode. Hlače so postale kos, ki ga preprosto morate imeti in so pisane na kožo vsem ženskam, ki želijo svojo ženstvenost povezati z neverjetnim občutkom udobja.

Danes je Freddy prisoten že v več kot 50 državah po svetu. Inovacije in nenehno strmenje k iskanju novih izzivov so bile in ostajajo osnovno vodilo v podjetju FREDDY, zato bomo vsako leto del novih idej in novih proizvodov, s katerimi Vas bomo razveseljevali. 


O podjetju MODUM d.o.o.

Podjetje MODUM d.o.o. je blagovno znamko FREDDY sprejelo z velikim navdušenjem, zato smo leta 2016 postali generalni zastopnik in uvoznik oblačil FREDDY za Slovenijo.

Zgodba, ki se prepleta med nami in FREDDYjem, bo tudi po vaši zaslugi postala čudovita zgodba o uspehu, stilu, samozavesti in ženstvenosti. Ker verjamemo v blagovno znamko FREDDY, smo prepričani, da bo osvojila tudi vas.

Ker je bila znamka dobro sprejeta in prodaja preko internetne trgovine ni več zadostila vseh vaših potreb  smo konec leta 2017 odprli prvi FREDDY PANTROOM v Sloveniji.  Nahaja se na Mercator center Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana

V PANTROOMU je mogoče tako preizkusiti in se prepričati o kvaliteti in izgledu  naših WRUP hlač in ostale široke ponudbe.

Zaradi velikega povpraševanja po izdelkih Freddy tudi iz držav Bosne i Hercegovine in Črne Gore smo se z  Freddy S.p.A. dogovorili in konec leta 2018 podpisali pogodbo o ekskluzivnem zastopanju tudi za državi BIH in Črna Gora. Najprej bomo na teh dveh trgih prisotni z internetno prodajo , konec leta 2019 oz. začetek leta 2020 pa planiramo odprtje  Pantrooma tudi v teh dveh državah.

VAŠE ŽELJE ZNAMO PRENESTI V POPOLN SLOG

Glede na osebnost in vaše želje vedno najdemo popoln slog za vas. Iz naših prostorov boste odšli vidno zadovoljni in nasmejani. Ker FREDDY ve, česa si želite.


Hvala za izkazano zaupanje. Vaš nasmeh nam pomeni največ,

FREDDY & MODUM d.o.o. 


OSEBNA IZKAZNICA PODJETJA

MODUM  d.o.o.
Rožičeva 14, 1213 Domžale, Slovenija
Davčna številka: 22616063
Matična številka: 7175957000


FREDDY PANTROOM

Mercator center Šiška

Cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: