Menu
Izdelki v košarici

FAQs

Dostavlja nam izključno pošta Slovenije.

Izdelek, naročen do 16 ure odpremimo še isti dan. Čeprav si pošta pridžuje pravico do dostave v najkasneje treh delovnih dneh, je v večini primerov naša pošiljka dostavljena naslednji dan.

Za vsa naročila do 100€ znaša strošek dostave 4€. Brezplačno dostavo nudimo za naročila nad 100€.

Takoj, ko bo pošiljka predana v dostavo, boste na svoj elektronski naslov prejeli obvestilo o spremenjenem statusu naročila.
Seveda! Ob zaključku naročila vam bo trgovina ponudila opcijo izbire drugega naslova za dostavo. Dovolj bo, bo odznačite opcijo "Naslov plačnika je enak naslovu dostave" in v polja vpišete željeni naslov za dostavo.
V primeru, da naročila niste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni, nas o tem obvestite po elektronski pošti na: info@freddy.si. Rešitev bomo poiskali v najkrajšem možnem času.

Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da to takšne situacije ne bo prišlo. Če pa to tega vendarle pride vas naprošamo, da nas najkasneje v 15-ih delovnih dneh od datuma nakupa kontaktirate bodisi preko telefona ali elektronske pošte.

V primeru, da ste prejeli nepopoln ali poškodovan izdelek, vam bomo le-tega zamenjali brez dodatnih stroškov. V 15-ih dneh od datuma nakupa izpolnjen zahtevek za reklamacijo priložite k paketu nepopolnemu oz. poškodovanemu izdelki in in ju posredujte na naslov FREDDY SLOVENIJA, Modum d.o.o., Rožičeva 14, 1230 Domžale,

Obrazec za reklamacijo: https://freddy.si/freddy-reklamacija.pdf

O tem nas obvestite po elektronski pošti na: info@freddy.si.

Nudimo vam garancijo na zadovoljstvo, zato lahko izdelek lahko vrnete ali zamenjate v 15-ih dneh od datuma nakupa. Dovolj bo, da nam nenošen izdelek, skupaj s priloženo kopijo računa in vsemi etiketami ter izpolnjenim obrazcem za vračilio izdelka vrnete na naš naslov. Ne pozabite dopisati vaših želja oz. podatkov za vračilo kupnine.

Obrazec za vračilo izdelka: https://freddy.si/freddy-menjava-izdelka.pdf

Naši proizvodi imajo standardno klasifikacijo velikosti, kar pomeni da je XXS konfekcijska številka 32, XS je konfekcijska številka 34 itd., vse do največje XL, ki je konfekcijska številka 42, včasih tudi 44. Več o velikosti in merjenju si lahko pogledate v naši tabeli velikosti:

 Vse hlače so raztegljive, so iz elastana in nudijo maksimalno udobnost.

Imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas na info@freddy.si.

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: