Menu
Izdelki v košarici

Freddy Energy

NA PRESEČIŠČU MED FREDDYJEM IN TELESNIMI ENERGIJSKIMI POTMI SMO USTVARILI REVOLUCIONARNO TEHNOLOGIJO FREDDY ENERGY ®

Po vsem človeškem telesu ležijo energijski meridijani, ki ob vzdraženju povzročajo blagodejne učinke. Da bi omogočili komunikacijo s temi meridijani, smo na strateška mesta svojih izdelkov namestili aluminijaste polkroglice. Ko te polkroglice vzpostavijo stik z vašim telesom, se aktivira vaša energijska karta, ki povzroči občutek lahkotnosti in uravnoteženosti.

REVOLUCIONARNI PATENT IN TEHNOLOGIJA ZASNOVANA TAKO, DA VAS PODPIRA MED ŠPORTNIMI TRENINGI

Zaradi natančno usmerjenega pritiska, ki ga izvajajo aluminijaste polkroglice, so oblačila, zasnovana z našo tehnologijo FREDDY ENERGY ®, vaši dragoceni zavezniki med športnimi treningi. Ko boste nosili te izdelke med treningi in tekmovanji, lahko nemudoma začutite lahkotnost, manj utrujenosti, uravnoteženost in skladnost svojih gibov.
.
Na nekatere meridijane vzdolž človeškega telesa smo namestili aluminijaste polkroglice. Te polkroglice aktivirajo energijsko karto na hlačah Freddy Energy Pants®, kar povzroči občutek sozvočja in dobrega počutja.

.
Zaradi tehnologije Freddy Energy ® vam bo ta športni modrček nudil oporo in vam omogočil lahkotnost ter uravnoteženost vsakega giba.

.
Zaradi tehnologije Freddy Energy ® so ti športni copati tako lahki, da jih boste komaj čutili, in tako udobni, da si boste želeli, da vam jih ne bi bilo treba nikoli sezuti.

.
Tehnologija Freddy Energy ® v obliki zapestnice. Polkroglice vam omogočajo, da začutite lahkotnost in sozvočje z vsakim gibom.

energy


PEČAT PROFESIONALNIH ŠPORTNIKOV!

Da bi preizkusili tehnologijo FREDDY ENERGY ®, smo prosili 100 oseb, ki se profesionalno ukvarjajo s športom, med njimi športnike, učitelje joge, fitnesa, plesa in ritmične ter športne gimnastike, naj nekaj ur nosijo hlače Freddy Energy Pants® ter nam povedo, kaj so ob tem občutili.


energy


70 % IZMED TEH ŠPORTNIKOV JE ZAČUTILO, DA SO NJIHOVE NOGE LAŽJE, DA SO MANJ UTRUJENI IN DA SO NJIHOVI GIBI BOLJ USKLAJENI, OB TEM PA:

jih je 50 % menilo, da so njihovi gibi prožnejši in bolj usklajeni,


jih je 40 % menilo, da imajo bolj sproščene noge,


jih je 40 % bilo manj utrujenih in so lahko bolj raztegnili mišice.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Kaj je Freddy Energy®?

Freddy Energy® je projekt, ki je popolnoma predan dobremu počutju. Razvili smo ga s podporo uveljavljenega strokovnjaka za prano Carla Intise, njegovo bistvo pa je uporaba določene tehnologije za športna oblačila. Uporaba polkroglic v izdelkih Freddy Energy® vzdolž linij določenih meridijanov vzpostavi energijsko povezavo med tkanino in telesom in s tem omogoči dobro počutje.

Kakšne občutke povzročijo polkroglice znotraj oblačil Freddy Energy®?

Ko nosite oblačilo Freddy Energy®, polkroglice aktivirajo energijsko karto, ki lahko povzroči občutek lahkotnosti in uravnoteženosti vaše drže ter s tem boljše stabilnosti.

Je nujno, da se oblačila ali copati oprimejo telesa kot kompresijske hlače, da začutimo blagodejne učinke?

Ne. Tehnologija Freddy Energy® ne deluje po načelu kompresijskih oblačil, saj delov telesa ne stiska, temveč z njimi le vzpostavi stik.

Kako polkroglice ostanejo v pravem položaju glede na meridijane?

Polkroglice ustvarijo energijsko karto, ki ob stiku s telesom komunicira z meridijani, ne da bi jih bilo treba postaviti na določeno mesto.

Morajo vse polkroglice biti v stiku s telesom?

Ne. Ni potrebno, da ima cela energijska karta, ki jo ustvarijo polkroglice, neposreden stik s telesom, da lahko komunicira z meridijani.

Je lahko nošenje oblačil in športnih copatov zaradi polkroglic v njih neudobno?

Ne. Oblačila in športni copati Freddy Energy® so zelo udobni in so oblikovani tako, da je stik med polkroglicami in telesom neopazen.

Lahko z nošenjem oblačil Freddy Energy® odpravim nekatere telesne težave?

Ne, saj oblačila Freddy Energy® niso medicinski pripomočki. Cilj tehnologije Freddy Energy® je izključno aktiviranje energijske karte in povzročanje občutka lahkotnosti ter uravnotežene drže ter s tem boljše stabilnosti osebe, ki nosi oblačila oziroma športne copate.

Ali tehnologija Freddy Energy® izboljša športne dosežke?

Tehnologija Freddy Energy® lahko zmanjša občutek utrujenosti in športniku oziroma športnici nudi podporo, saj zagotovi občutek ravnovesja in usklajenosti. Dosežki pa so odvisni izključno od športnika oziroma športnice in izdelki nimajo jamstva za izboljšanje v tem oziru.

So oblačila Freddy Energy® primerna za vse športe?

Te izdelke lahko uporabljate, ko izvajate počasne gibe, torej ob prostočasnih dejavnostih in vedno, kadar telovadite in postanete utrujeni. Pri ljudeh, ki nosijo ta oblačila, povzročijo občutek večje usklajenosti, ravnotežja in prožnosti.

Iz katerih snovi so izdelane polkroglice?

Polkroglice so 80 % iz aluminija, 5 % iz grundirnega sredstva (barvila) in 15 % iz toplotno aktiviranega lepila.

So polkroglice trpežne?

Polkroglice so toplotno zavarjene v tkanino hlač. Vendar pa je pomembno, da upoštevate navodila za pranje in likanje na etiketi izdelka.

Zakaj imajo športniki med nošenjem oblačil Freddy Energy® različne občutke?

Tako kot je vsak telesni občutek subjektiven in različen glede na posameznika, enako velja za občutke, ki jih začutite med nošenjem oblačil Freddy Energy®.

.

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: