Menu
Izdelki v košarici

WR.UP® - Najbolj popularne hlače za oblikovanje postave na svetu

KAKO DELUJE

Silikonski trak okoli pasu pomaga oblikovati vaše boke, hkrati pa ohranja hlače na svojem mestu. Trak pod zadnjico, skupaj s posebnimi šivi in obliko mednožja, definira in dviguje vaše ritnice ter tako okrepi vašo žensko čutnost.TEHNOLOGIJA PATENTIRANA V ITALIJI

Učinki glajenja, dviganja in oblikovanja so rezultat italijanskih raziskav, ki so ustvarile patentirano tehnologijo WR.UP®. Inovativna zasnova je bila zasnovana z uporabo visokokakovostnih raztegljivih tkanin in silikonskih oblog, ki naravno izboljšajo in oblikujejo krivulje vsake ženske.

KAKO SE PREPRIČATI, DA NOSITE ORIGINAL?

Emajlirani logotip na zadnjem žepu, nalepka na prekrižani zankah pasu in blagovna znamka na notranjem silikonskem traku okoli pasu so prisotni samo na originalnih WR.UP® hlačah. Pri nakupu bodite pozorni na te znake, saj so naše jamstvo za pristnost. Preverite tudi oznako „izdelano v“, ki ne bi smela vsebovati Kitajske kot države izvora.


Izbrale so WR.UP®

Naj vas navdihnejo slike naših oboževalcev in znanih osebnosti, ki ljubijo WR.UP®

Kako nosim Freddy WR.UP®?

Oblačila linije WR.UP® so raztegljiva, udobna in primerna za vsak trenutek vašega dneva, vendar niso kot druge hlače. Nosite jih, kot če bi bile najlonke, ki jih naravno odvijete po nogah, pri tem ne pozabite odpreti zadrge in odpeti vse gumbe.

Pogosto zastavljena vprašanja

Odgovori na vprašanja, ki tudi tebe zagotovo zanimajo
Hlače WR.UP® so narejene iz edinstvene visoko raztegljive tkanine, zaradi katere so udobnejše, a tudi bolj občutljive. Ko nosite hlače WR.UP®, si zapomnite, da vedno odprete zadrgo in odpnete vse gumbe, nato pa jih odvijete po dolžini nog, kot če bi bile najlonke.
WR.UP® Denim je narejen iz posebne bombažne jersey tkanine, ki izgleda kot jeans, vendar vam omogoča, da jih nosite z mehkobo in udobjem jersey hlač. Tudi 100% dvoelastična tkanina izboljša njihovo prileganje in jih naredi trajnejše.
Vsi modeli WR.UP® imajo enako prileganje. Na podlagi sestave materiala in obdelav so lahko bolj ali manj tesno prilegajoči in dajejo različne občutke, ko jih nosite. Najbolj mehke so WR.UP® v raztegljivem bombažu v osnovnih barvah.
Prepričajte se, da ste izbrali pravo velikost, tako da lahko hlače WR.UP® izboljšajo vaše obline. Vzemite merilni trak in ga ovijte okoli najširšega dela bokov in zadnjice. Nato povlecite oba konca, ne da bi raztegnili trak, in poglejte tabelo za velikost, ki se ujema z vašo meritvijo.
Superskinny hlače so ožje navzdol po nogah in tudi 2 cm krajše od tradicionalnih Skinny hlače. V delu, od kolena do gležnja, je WR.UP® Superskinny tesnejši kot Skinny hlače.
WR.UP® 7/8 pomeni, da so hlače približno 11 cm krajše od tradicionalnega Skinny fit. WR.UP® 7/8 se konča tik nad gležnjem.
Vse hlače WR.UP® so izdelane s tehnologijo Shaping Technology, ki zaradi silikonskega traku okoli pasu ohranja hlače na mestu in hkrati oblikuje vaše boke.
Skoraj vse hlače WR.UP® lahko perete v pralnem stroju na občutljivem ciklu pri najvišji temperaturi 30°C. Nekateri modeli hlač pa imajo posebne postopke pranja, kot so naprimer hlače iz umetnega usnja, katere je potrebno prati ročno. Vedno upoštevajte navodila za pranje na notranji etiketi. Hlače WR.UP® se ne smejo beliti, sušiti v sušilniku, likati ali kemično čistiti.
Ne. Silikonski trak je tanek in oblikovan tako, da je tako udoben kot vse druge raztegljive hlače. Notranji pas okoli pasu ohranja hlače na mestu, kar povečuje občutek udobja.

Dostavlja nam izključno pošta Slovenije.

Izdelek, naročen do 16 ure odpremimo še isti dan. Čeprav si pošta pridžuje pravico do dostave v najkasneje treh delovnih dneh, je v večini primerov naša pošiljka dostavljena naslednji dan.

Za vsa naročila do 100€ znaša strošek dostave 4€. Brezplačno dostavo nudimo za naročila nad 100€.

Takoj, ko bo pošiljka predana v dostavo, boste na svoj elektronski naslov prejeli obvestilo o spremenjenem statusu naročila.
Seveda! Ob zaključku naročila vam bo trgovina ponudila opcijo izbire drugega naslova za dostavo. Dovolj bo, bo odznačite opcijo "Naslov plačnika je enak naslovu dostave" in v polja vpišete željeni naslov za dostavo.
V primeru, da naročila niste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni, nas o tem obvestite po elektronski pošti na: info@freddy.si. Rešitev bomo poiskali v najkrajšem možnem času.

Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da to takšne situacije ne bo prišlo. Če pa to tega vendarle pride vas naprošamo, da nas najkasneje v 15-ih delovnih dneh od datuma nakupa kontaktirate bodisi preko telefona ali elektronske pošte.

V primeru, da ste prejeli nepopoln ali poškodovan izdelek, vam bomo le-tega zamenjali brez dodatnih stroškov. V 15-ih dneh od datuma nakupa izpolnjen zahtevek za reklamacijo priložite k paketu nepopolnemu oz. poškodovanemu izdelki in in ju posredujte na naslov FREDDY SLOVENIJA, Modum d.o.o., Rožičeva 14, 1230 Domžale,

Obrazec za reklamacijo: https://freddy.si/freddy-reklamacija.pdf

O tem nas obvestite po elektronski pošti na: info@freddy.si.

Nudimo vam garancijo na zadovoljstvo, zato lahko izdelek lahko vrnete ali zamenjate v 15-ih dneh od datuma nakupa. Dovolj bo, da nam nenošen izdelek, skupaj s priloženo kopijo računa in vsemi etiketami ter izpolnjenim obrazcem za vračilio izdelka vrnete na naš naslov. Ne pozabite dopisati vaših želja oz. podatkov za vračilo kupnine.

Obrazec za vračilo izdelka: https://freddy.si/freddy-menjava-izdelka.pdf

Naši proizvodi imajo standardno klasifikacijo velikosti, kar pomeni da je XXS konfekcijska številka 32, XS je konfekcijska številka 34 itd., vse do največje XL, ki je konfekcijska številka 42, včasih tudi 44. Več o velikosti in merjenju si lahko pogledate v naši tabeli velikosti:

 Vse hlače so raztegljive, so iz elastana in nudijo maksimalno udobnost.


Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: