Menu
Izdelki v košarici

Zakaj Freddy?

WR.UP® FREDDY

...vam bo prinesel nov občutek lepote in zaželenosti, vedno boste opažene in pripravljene na vsako nalogo dneva. Nošenje WR.UP® hlač bo Vaše obline privzdignilo na naraven način, s tem pa se boste počastile z občutkom ženstvenosti in senzualnosti - občutje brez katerega ne boste mogle več. Barve, materiali, dolžine in ostale kombinacije detaljev; našel se bo idealen model za vsako od Vas. V nadaljevanju preberite še veČ o skrivnosti hlač Wr.Up ®, ki so obnorele cel svet.


WR.UP® SKRIVNOST

Ekskluzivna WR.UP® tehnologija podari Vašo ženstvenost tako, da oblikuje in učinkuje na Vašo zadnjico, stegna in pas; in s tem zagotovi idealen oblikovalni efekt na najbolj občutljivih delih naše zadnjice in stegen.  Vse to je idealno kombinirano z mehkostjo in udobnostjo jersey materiala.


OBLIKOVANJE IDEALNIH HLAČ

WR.UP® tehnologija je rezultat natančnih raziskav, s katerimi so pridobljeni številni certificirani patenti, med ostalimi sledeči:

  • ultra-lahkotna silikonska membrana, nameščena na področju zadnjega stegenskega/bočnega dela, ki poskrbi za oblikovalni efekt;
  • vložek v predelu zadnjice s posebno anatomsko in zaobljeno obliko, je dizajniran z namenom da proizvede push-up efekt;
  • silikonski pas umeščen na notranjo stran pasu, ki izboljša linijo pasu;
  • strukturiranost predela na zadnjici, v kombinaciji materiala in posebnega šiva, rezultat je  v prilagoditvi linije med obema zadnjičnima polovicama na način, da dobimo dodaten push-up efekt.

WR.UP® DENIM: ENE IN EDINE

Ena od revolucionarnih potez znamke Freddy: WR.UP® se nosi tudi v Denim izvedbi - reinterpretacija enega od oblačil, ki jih imamo ženske najraje. Dolge ali 7/8, skinny ali z zadrgo, WR.UP® Denim so prenesle razpoznavno razliko med navadnim in se uporabljenim stilom, ki je značilna za kose iz jeansa, ter jih obogatile z senzualnostjo in ženstvenostjo tipično za  WR.UP® tehnologijo ter za jersey materiale.  Bodite med prvimi, ki boste kupile in dosegle prepoznavnost z WR.UP® Denim hlačami.


WR.UP® SPORT: UMETNOST V GIBANJU

WR.UP® tehnologija je svojo pot našla tudi v športnih krogih zahvaljujoč liniji  WR.UP® Sport. Pajkice D.I.W.O. (Dry In Wet Out), ki zadovoljijo prav vse potrebe športne opreme in so dizajnirane tako, da lahko v njih treniramo, obenem idelano povdarijo tudi našo naravno žensko linijo.VIP OBOŽUJEJO WR.UP®


WR.UP® so že postale ene od najbolj iskanih artiklov Zvezd! Britney Spears, Hilary Duff, Abbey Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere, Eva Longoria so samo ena od imen, ki so bile v zadnjem času ujete v objektiv medtem ko so uživale v nošenju WR.UP® hlač. 

 


Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: