Menu
Izdelki v košarici

Nagradne točke

NAGRADNE TOČKE

Ker cenimo vašo zvestobo, nagradimo vsak vaš nakup. Ob vsakem nakupu boste za vsak porabljen evro na svoj račun pridobili 1 nagradno točko. Vsak izdelek ima ceno v evrih, takoj spodaj pa tudi ceno v nagradnih točkah. Pri vsakem izdelku je zapisano tudi število točk, ki jih ob nakupu izbranega izdelka pridobite na svoj račun. 


Da pa bi pridobljene točke lahko koristili, morate na svojem računu imeti vsaj 500 nagradnih točk . Takrat lahko s pridobljenimi točkami opravite nakup in hkrati že tudi nove nagradne točke . Točk ni možno koristiti za košarice v katerih so izdelki z znižano ceno.  Za plačilo izdelka s točkami se nove točke pridobijo smo za del plačila, ki ni bil opravljen s točkami.500 nagradnih točk pomeni kar 50€ popusta - torej 10€ za vsakih 100 točk. 


Edini pogoj za plačevanje s pridobljenimi nagradnimi točkami je vaša registracija v naši spletni trgovini. S tem nam dovolite, da vaše podatke hranimo v naši bazi in na ta način beležimo zbrane nagradne točke. Število zbranih nagradnih točk lahko vedno preverite s prijavo v vaš račun.Mar ni nekaj najlepšega, če ste za nakupovanje nagrajeni? Pridružite se nam in dovolite, da vas Freddy Slovenija razvaja!  Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: