Leto in pol mineva že od dneva, ko sem se dejansko zaljubila v Freddyke. Tiste, ki jih še ne poznate… te hlače so obnorele svet in zdaj razumem zakaj. Čeprav sem pri prvem nakupu malce kolebala kako bodo izpadle na mojo postavo, so me navdušile. Hlače imajo push up učinek in so zasnovane tako, da oblikujejo postavo in s pomočjo pasu v notranjem delu hlač naredijo lepšo obliko zadnjice. Hlače sem sicer največkrat videla na ženskah s popolno postavo, ampaaaaak brez skrbijo, pašejo tudi nam, ki imamo kakšen kilogramček preveč. V moji omari jih je že res kar nekaj in v bistvu skozi celo leto najraje nosim prav Freddyke, ker jih lahko kombiniram h kateremukoli outfitu – športnem, casual, tudi k elegantenmu stilu gredo ob pametni izbiri odlično.

Všeč mi je ker so raztegljive (tudi kavbojke), ne režejo, imajo ravno prav visok pas, da skrijejo “ročke”, pa še novi jesenski modeli so res tako zelo lepi.

Odločila sem se za kavbojke v malenkost temnejšem jeansu, ki imajo na sprednji strani platneno-tkani dekor in so malenkost natrgane, kar je meni osebno ful všeč. Doma imam še ene Freddy kavbojke (tiste klasične) in moram reči, da so oboje ful lahke za nosit, sama ne maram neraztegljivih, težkih kavbojk. Mimogrede, tudi tiste ki jih imam že leto in pol in jih veliko prenosim, so še vedno zelo lepo ohranjene in se ne trgajo.

Presenetili so tudi z novimi majčkami in seveda nisem mogla mimo te.  V živo je še lepša kot na fotkah, s takšnim res lepim kvačkanim vzorčkom. Deluje romantično, nosim pa jo lahko h casual outfitu, pa tudi k tistemu malenkost bolj elegantnemu.