Menu
Izdelki v košarici

Blog RSS Feed

14 May NAGRADNA IGRA
Freddy 0 2119
Tudi pri nas smo v dobrem razpoloženju, zato smo se odločili, da vas malo obdarimo.Vsak, ki se oglasi v naši novi trgovini na Miklošičevi cesti 36 v Ljubljani ali v obdobju med 16. in 19. majem na sejmu Internautica in izpolni kuponček, sodeluje v na..
30 Sep FREDDY SLOVENIJA
Freddy 0 1384
info@freddy.si    +386 30 22 00 00                                        BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 99 EUR,  MOŽNOST VRAČILA  IZDELKA  BREZ STROŠKOVFREDDY PANT ROOM, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana, SLOVENIJADELOVNI ČAS:pon - pet:            9:00 - 19:00..
26 Sep NAGRADNA IGRA V DECEMBRU
Freddy 0 708
Tudi pri nas smo v dobrem razpoloženju, zato smo se odločili, da vas malo obdarimo.Vsak, ki se oglasi v naši novi trgovini na Miklošičevi cesti 36 v Ljubljani ali SUPERNOVA Rudnik, Ljubljana in izpolni kuponček, sodeluje v nagradni igri za par Freddy..
26 Sep WR.UP® DENIM: ENE IN EDINE
Freddy 0 704
Ena od revolucionarnih potez znamke Freddy: WR.UP® se nosi tudi v Denim izvedbi - reinterpretacija enega od oblačil, ki jih imamo ženske najraje. Dolge ali 7/8, skinny ali z zadrgo, WR.UP® Denim so prenesle razpoznavno razliko med navadnim in se upor..
17 Sep FREDDY, oopsi
Influencerka 0 14928
Leto in pol mineva že od dneva, ko sem se dejansko zaljubila v Freddyke. Tiste, ki jih še ne poznate… te hlače so obnorele svet in zdaj razumem zakaj. Čeprav sem pri prvem nakupu malce kolebala kako bodo izpadle na mojo postavo, so me navdušile. Hlač..
25 May Freddy influencerka!
Freddy 0 887
Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah FREDDY SLOVENIJA                  MODUM  trgovina in poslovanje d.o.o.,  Rožičeva ulica 14, 1230 Domžale 1. Splošne določbeOrganizator nagradnih iger na Facebook strani Freddy Slovenija je  MODUM trgovi..
04 Dec Znane Slovenke so nad njimi navdušene! Morate jih imeti!
Freddy 0 1161
Hlače Freddy so očarale tudi Jasno Kuljaj.V Ljubljani, na Miklošičevi cesti, se je odprla prva trgovina Freddy 'PANT ROOM' z revolucionarnimi hlačami, ki so že navdušile tudi številne znane Slovenke.Svetovno priznana blagovna znamka Freddy, ki jo šte..
09 Nov FREDDY
Freddy 0 611
Freddy sponzorira 78. izdajo nacionalnega natečaja MISS ITALIA.Vsi udeleženci bodo nosili Freddyjeve izdelke, povečana prepoznavnost pa bo zagotovljena z ikonskimi in patentiranimi izdelki: D.I.W.O. CURVE®, jopica z revolucionarno zakrivljenio zadrgo..
20 Sep Jesenski plašček in nove Freddyke
Influencerka 0 679
Jesenski plašček in nove FreddykeAvtor: Urška on 20/09/2017 / 0 KomentarjevOtroka in njuna jesenska oblačila so že prišli na vrsto, zdaj pa je končno prišla na vrsto še mami. Tiste, ki me redno spremljate verjetno veste, da sem zadnje čase obsedena s..
30 Jun Sive Freddyke
Influencerka 0 796
O hlačah znamke Freddy, ki so obnorele ženske po svetu, sem že pisala. Pred prvim nakupom sem namreč malenkost kolebala, saj nisem bila prepričana, če mi bodo odgovarjale, ampak mene so totalno zasvojile, res so me! Takoj po porodu sem si privoščila ..
12 May Otrvoritev trgovine Freddy v Ljubljani,  avtor Urška (Oopsi)
Influencerka 0 798
Odkar sem na Oopsi objavila enkratne hlače Freddy, sem v Inbox prejela ogromno povpraševanj, najpogosteje pa vas je zanimalo, če je kje te udobne hlače sploh možno pomeritiZdaj vam lahko odgovorim. Jaaa, je možno!!!30.11.2017 so odprli prvi Freddy “P..
26 Apr Happy birthday to me
Influencerka 0 841
Urška | https://oopsi.si/happy-birthday-to-me/Pa je leto spet naokoli in ja, spet sem eno leto starejša in tokrat še zadnje leto uživam dvajseta. Prav ne morem verjeti, da bom naslednje leto praznovala že trideseti rojstni dan! Noro, kako hitro je šl..
Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: