Menu
Izdelki v košarici

Blog RSS Feed

09 feb. VALENTINOVA NAGRADNA IGRA
Freddy 3 2296
FREDDY to valentinovo išče tisto posebno osebo. Spodaj nam povejte, kdo si po vašem mnenju zasluži zaupanje v par naših izjemno udobnih in laskavih Freddy hlač.Pravila in pogoji: Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrahModum d.o.o., Rožičeva 1..
22 maj Vrhunski FREDDY na novi lokaciji z izjemno nakupovalno izkušnjo
0 267
Blagovna znamka Freddy, ki se je pred kratkim preselila na novo lokacijo, na Rožičevo 14 v Domžale, predstavlja ekskluzivno nakupovalno izkušnjo za izbrane okuse ob spremljavi izbrane poletne kolekcije, nad katero so navdušene tudi modne poznavalke.F..
22 maj FREDDYKE ALI NAJBOLJŠI “FILTER” ZA ZADNJICO
0 84
Ja res je! Tako kot nam socialna omrežja ponujajo tisoč in en filter, da naš obraz tudi po najbolj naporni noči z otrokom, ki ima budnice na vsakih 15 minut in s črnimi podočnjaki, za katere nisi prepričana ali niso le ostanek včerajšnje maskare... “..
17 sep. FREDDY, oopsi
Influencerka 0 15178
Leto in pol mineva že od dneva, ko sem se dejansko zaljubila v Freddyke. Tiste, ki jih še ne poznate… te hlače so obnorele svet in zdaj razumem zakaj. Čeprav sem pri prvem nakupu malce kolebala kako bodo izpadle na mojo postavo, so me navdušile. Hlač..
25 maj Freddy influencerka!
Freddy 0 1176
Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah FREDDY SLOVENIJA                  MODUM  trgovina in poslovanje d.o.o.,  Rožičeva ulica 14, 1230 Domžale 1. Splošne določbeOrganizator nagradnih iger na Facebook strani Freddy Slovenija je  MODUM trgovi..
04 dec. Znane Slovenke so nad njimi navdušene! Morate jih imeti!
Freddy 0 1510
Hlače Freddy so očarale tudi Jasno Kuljaj.V Ljubljani, na Miklošičevi cesti, se je odprla prva trgovina Freddy 'PANT ROOM' z revolucionarnimi hlačami, ki so že navdušile tudi številne znane Slovenke.Svetovno priznana blagovna znamka Freddy, ki jo šte..
09 nov. FREDDY
Freddy 0 830
Freddy sponzorira 78. izdajo nacionalnega natečaja MISS ITALIA.Vsi udeleženci bodo nosili Freddyjeve izdelke, povečana prepoznavnost pa bo zagotovljena z ikonskimi in patentiranimi izdelki: D.I.W.O. CURVE®, jopica z revolucionarno zakrivljenio zadrgo..
20 sep. Jesenski plašček in nove Freddyke
Influencerka 0 927
Jesenski plašček in nove FreddykeAvtor: Urška on 20/09/2017 / 0 KomentarjevOtroka in njuna jesenska oblačila so že prišli na vrsto, zdaj pa je končno prišla na vrsto še mami. Tiste, ki me redno spremljate verjetno veste, da sem zadnje čase obsedena s..
30 jun. Sive Freddyke
Influencerka 0 1095
O hlačah znamke Freddy, ki so obnorele ženske po svetu, sem že pisala. Pred prvim nakupom sem namreč malenkost kolebala, saj nisem bila prepričana, če mi bodo odgovarjale, ampak mene so totalno zasvojile, res so me! Takoj po porodu sem si privoščila ..
26 apr. Happy birthday to me
Influencerka 0 1087
Urška | https://oopsi.si/happy-birthday-to-me/Pa je leto spet naokoli in ja, spet sem eno leto starejša in tokrat še zadnje leto uživam dvajseta. Prav ne morem verjeti, da bom naslednje leto praznovala že trideseti rojstni dan! Noro, kako hitro je šl..
26 apr. Freddy Slovenija
Influencerka 0 1
Viva La Vida in Freddy hlačeAvtor: Katja | http://www.blogvivalavida.com/2017/03/viva-la-vida-in-freddy-hlace.html?m=1Današnja objava je zelo zanimiva in pomembna!V njej vam bom predstavila Freddy hlače, nov tattoo in nov Marc Jacobs parfum!Pa najpre..
25 apr. Freddyke
Influencerka 0 1068
Avtor: Urška | https://oopsi.si/freddyke/Enim poznane, druge boste verjetno zanje danes slišale prvič. Jaz se nad njimi navdušujem že od Jakovega rojstva dalje, a takrat se jih pri nas še ni dalo dobiti. Govorim o hlačah Freddy, ki so končno na voljo..
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)

Freddy novičke za prave mačke
in 100 točk na en mah

×

Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi, posebnimi ponudbami in ugodnostmi, ki jih nudimo najzvestejšim strankam.

Ob prijavi na Freddy novičke prejmete 100 nagradnih točk, ki jih kasneje lahko vnovčite kot popust.

* E-Mail: