Avtor: Urška | https://oopsi.si/freddyke/

Enim poznane, druge boste verjetno zanje danes slišale prvič. Jaz se nad njimi navdušujem že od Jakovega rojstva dalje, a takrat se jih pri nas še ni dalo dobiti. Govorim o hlačah Freddy, ki so končno na voljo tudi pri nas v Sloveniji. Sicer že nekaj časa, a ker sem bila še pred parimi dnevi srečka nosečka, sem seveda z nakupom počakala.  In kaj je na njih tako zelo posebnega? Ko sem jih videla prvič, sem se takoj zaljubila vanje. Sama obožujem hlače z nižjim pasom, Freddyke pa so zasnovane tako, da oblikujejo postavo in s pomočjo pasu v notranjem delu hlač naredijo lepšo obliko zadnjice. Do sedaj sem sicer hlače videla le na ženskah z izklesanimi postavami, ampak halooo, kje pa piše, da jih novopečene mamice ne bi smele nositi?

To je bilo darilo po rojstvu. Zame. Za dušo. Odločila sem se za klasiko – črne Wr.Up Freddyke. Vzela sem kar številko L – za vsak slučaj malo večje, takoj, ko so prispele k meni, pa sem jih kot majhen otroček odvila iz luštne embalaže in sprobala. Srce mi je divje razbijalo (kako malo je potrebno, da je ženska srečna, ha?), ko sem jih oblekla, pa mi je bilo v sekundi žal…

… DA JIH NISEM NAROČILA ŽE PRED DVEMA LETOMA!!! Aaaa! Neverjetno dober material, povsem lahkotne, da o tem, kako lepo zadnjico naredijo, sploh ne izgubljam besed. Računajte, da imam še nekaj več kot pet kilogramov viška od poroda in da moje telo še ni v stari formi, a vseeno sem nad njimi navdušena, saj se v njih počutim res odlično. Zraven lahko takorekoč kombiniram katerikoli outfit – bolj športen, casual, verjetno bi šlo tudi kaj bolj športno-elegantnega. Še dobro, da imam v začetku aprila rojstni dan, da bom imela dober izgovor, da si zaželim še ene – jeans. Res je, da je cena nekoliko višja, a že pred kratkim sem sklenila, da si raje kupim en bolj kvaliteten kos oblačila, kot da na razprodajah zapravim 100 eurov za 5 majic, 5 hlač, na koncu pa ničesar ne ponosim.

Aja… številka? Naslednje si bom zagotovo vzela v številki M, saj so mi te v številki L mogoče malenkost prevelike v predelu gležnjev. Če se še vedno ne morete odločiti ali jih kupiti ali ne… Jaz vam jih toplo priporočam. Mene so vsekakor navdušile!