Jesenski plašček in nove Freddyke

Avtor: Urška on 20/09/2017 / 0 Komentarjev

Otroka in njuna jesenska oblačila so že prišli na vrsto, zdaj pa je končno prišla na vrsto še mami. Tiste, ki me redno spremljate verjetno veste, da sem zadnje čase obsedena s pudrasto roza barvo, zato sem zadnje dni vneto iskala jesenski plašček v tem barvnem odtenku in pa kakšne udobne hlače, primerne za jesen.

Po navadi je tako, da ko iščeš, nikakor ne najdeš. Spet drugič pa čisto po naključju naletiš na kakšno luštno stvar in takrat je edino prav, da jo takoj zagrabiš!  Če ti je nekaj fuuul všeč ne premišljuj preveč.  Kupi! In ja… jaz se nisem mogla upreti čudovitemu plaščku v prelepi nežno roza barvi, ki sem ga našla na Facebook strani Mami Kul. Plašček je res čisto jesenski (primer tudi za pomlad), za zimo je mogoče malenkost pretanek. Priložen ima luštkan pas, plašček pa se res lepo poda praktično h kakršnikoli postavi. Tudi cena je čisto sprejemljiva, jaz pa zraven najraje obujem moje bele All Starke, ko bo hladneje pa bodo zraven pasali tudi škornji. A ni krasen?

Pa hlače? Ah… Že nekaj mesecev sem totalno navdušena nad Freddykami. Obožujem hlače z nižjim pasom (Freddy ima na voljo sicer več modelov, a meni so te z nizkim pasom še vedno najbolj všeč), zasnovane pa so tako, da oblikujejo postavo in s pomočjo pasu v notranjem delu hlač naredijo lepšo obliko zadnjice. Jaz sem si naročila številko M in so mi kot ulite (trenuno imam nekje 63 kilogramov na mojih 165 cm in so res top). Hlače so ful udobne za nosit in že četrte v moji zbirki. Ups!  Ko enkrat začneš ne moreš nehati… nekako tako skušam razložiti Jonitu, ko mi teži, da imam 100 enakih hlač. Glej, tudi ti imaš že nešteto tatujev, pa še vedno ne nehaš. Pa je mir v bajti.  Tokrat sem vzela sive, ki so na kolenih potrgane (najdete jih tule), ta brva je za kombiniranje res zelo hvaležna.