O hlačah znamke Freddy, ki so obnorele ženske po svetu, sem že pisala. Pred prvim nakupom sem namreč malenkost kolebala, saj nisem bila prepričana, če mi bodo odgovarjale, ampak mene so totalno zasvojile, res so me! Takoj po porodu sem si privoščila črne, za rojstni dan ene v jeans izvedbi, ker imam v omari kar nekaj novih oblačil v pudrasto roza  barvi pa sem želela še ene v sivi izvedbi. Naprej sem bila sicer malce skeptična, saj mi po navadi hlače v svetlejših barvah ne pristajajo najbolje, ampak se je izkazalo, da je bil nakup več kot uspešen. 

Za tiste, ki hlač še ne poznate. Gre za hlače s push up učinkom, zasnovane so tako, da oblikujejo postavo in s pomočjo pasu v notranjem delu hlač naredijo lepšo obliko zadnjice. Hlače sem po navadi videla le na ženskah s popolno izklesano postavo, ampak na lastni koži videla, da pašejo tudi na neizklesane zadnjice. Ostalo mi je še nekaj kilogramov (visoka sem 165 cm in trenutno tehtam približno 64 kilogramov), a hlače klju temu, da res nisem v najboljši formi poskrbijo za lepo obliko telesa.

Jaz jih kombiniram tako k bolj elegantnem outiftu (s petkami na primer), k japonkami, k supergam… Najlepša pa mi je kombinacija roza in  sive.

In še primer, kako lepo oblikujejo postavo in zadnjico.

Na njhovi Facebook strani Freddy Slovenija najdete še ogromno čudovitih novih modelov, v njihovih ponudbi pa celo Freddy kratke hlače!! Mikajo me, mikajo.