Urška | https://oopsi.si/happy-birthday-to-me/

Pa je leto spet naokoli in ja, spet sem eno leto starejša in tokrat še zadnje leto uživam dvajseta. Prav ne morem verjeti, da bom naslednje leto praznovala že trideseti rojstni dan! Noro, kako hitro je šlo in če sem čisto iskrena, res se ne počutim staro 29 let. Včeraj sem spekla tortico, s katero se bomo posladkali danes (recept delim z vamičez nekaj ur), seveda pa sem tudi letos poskrbela zase, za svojo dušo. Ker hej, ženske se pač moramo razvajati. Zaslužimo si!

Verjetno se še spominjate moje objave o priljubljenih hlačah Freddy, kajne? V kolikor ste jo zamudile, obvezno odklikajte sem.  Hlače so me tako zelo navdušile, da sem si privoščila še ene, tokrat v jeans izvedbi (odločila sem se za te). Všeč predvsem to, da se v njih počutim udobno in ker jih res z veseljem nosim. Poleg tega pa res čudovito oblikujejo postavo, saj imajo lift-up učinek in lepo povzdignejo zadnjico. Verjemite mi, da je moja vse prej kot izklesana, ampak te hlače so dejansko edine, ki jo res naredijo lepo. Tokrat sem vzela številko M (prvič sem vzela L in hlače so mi bile malenkost prevelike), ki mi je kot ulita, so pa hlače tako ali tako raztegljive, tako da v kolikor se boste odločile za nakup, vzemite kar tisto številko, ki jo sicer nosite.

Kombiniram jih praktično k čemerkoli. Bolj elegantnem outfitu, casual ali pa športnem. Sploh ni važno. Podajo se res k vsemu. S čim me bo danes presenetil Joni, pa seveda javim v naslednjih dneh. No, če me bo s čim.


Kakorkoli… res sem si želela na današnji dan razveseliti še eno med vami. Zakaj? Ker mi vsak dan lepšate dneve, ker ste z mano v dobrem in v slabem in ker vas imam preprosto rada. Vam nekaj povem? Ene Freddyke bom podarila tudi eni Oopsi bralki. Kakšne? Takšne, kot si bo sama izbrala v njihovi spletni trgovinici. Tule si izberi svoje hlače, javi mi v komentar na Facebooku, če bi jih sploh imela in ne pozabi všečkati Facebook strani Freddy Slovenija.