FREDDY "OBLEKEL" MISS ITALIA 2017Freddy sponzorira 78. izdajo nacionalnega natečaja MISS ITALIA.

Vsi udeleženci bodo nosili Freddyjeve izdelke, povečana prepoznavnost pa bo zagotovljena z ikonskimi in patentiranimi izdelki: D.I.W.O. CURVE®, jopica z revolucionarno zakrivljenio zadrgo in posebno vodoodporno in zračno tkanino (Dry In, Wet Out); WR.UP®, hlače v obliki dresa in FELINE, športni čevelj z značilnim podplatom, ki spominja na odtis mačke.

V finalu 9. septembra bo imenovana tudi MISS SPORTA. Freddy bo tudi izbral, kdo bo najbolje predstavljal njihovo filozofijo, ki je to znamko vedno znova delala unikatno, "Umetnost gibanja".

..

Preberite več

Sive Freddyke

 hlačah znamke Freddy, ki so obnorele ženske po svetu, sem že pisala. Pred prvim nakupom sem namreč malenkost kolebala, saj nisem bila prepričana, če mi bodo odgovarjale, ampak mene so totalno zasvojile, res so me! Takoj po porodu sem si privoščila črne, za rojstni dan ene v jeans izvedbi, ker imam v omari kar nekaj novih oblačil v pudrasto roza  barvi pa sem želela še ene v sivi izvedbi. Naprej sem bila sicer malce skeptična, saj mi po navadi hl..

Preberite več

Freddy Slovenija

Viva La Vida in Freddy hlače

Avtor: http://www.blogvivalavida.com/2017/03/viva-la-vida-in-freddy-hlace.html?m=1

Današnja objava je zelo zanimiva in pomembna!

V njej vam bom predstavila Freddy hlače, nov tattoo in nov Marc Jacobs parfum!

Pa najprej k glavni zvezdi današnje objave...

Freddy hlače - zakaj so tako opevane?

Podjetje prihaja iz Italije, natančneje iz Milana. Ima dolgo tradicijo in je najbolj poznano po svojih hlačah "za hudo z..

Preberite več

Happy birthday to me

Urška | https://oopsi.si/happy-birthday-to-me/

Pa je leto spet naokoli in ja, spet sem eno leto starejša in tokrat še zadnje leto uživam dvajseta. Prav ne morem verjeti, da bom naslednje leto praznovala že trideseti rojstni dan! Noro, kako hitro je šlo in če sem čisto iskrena, res se ne počutim staro 29 let. Včeraj sem spekla tortico, s katero se bomo posladkali danes (recept delim z vamičez nekaj ur), seveda pa sem tudi letos poskrbela zase, za svojo dušo. Ker hej, ženske se pač moramo razvajati. Zaslužimo si!

Verjetno se še spominjate moje objave o priljubljenih hlačah Freddy, kajne? V kolikor ste jo zamudile, obvezno odklikajte sem.  Hlače so me ..

Preberite več

Freddyke

Avtor:

Enim poznane, druge boste verjetno zanje danes slišale prvič. Jaz se nad njimi navdušujem že od Jakovega rojstva dalje, a takrat se jih pri nas še ni dalo dobiti. Govorim o hlačah Freddy, ki so končno na voljo tudi pri nas v Sloveniji. Sicer že nekaj časa, a ker sem bila še pred parimi dnevi srečka nosečka, sem seveda z nakupom počakala.  In kaj je na njih tako zelo posebnega? Ko sem jih videla prvič, sem se takoj zaljubila vanje. Sama obožujem hlače z nižjim pasom, Fr..

Preberite več