Dostava


DOSTAVA

Vaša pošiljka bo do vas prispela s Pošto Slovenije  v času od 2 do 4 delovnih dni.

Trajanje dostave je odvisno od načina plačila.

-          če je plačilo po povzetju, se naročeno blago odpremi še isti dan, ali najkasneje naslednji delovni dan.

-          če je plačilo oz. nakazilo na tekoči račun podjetja, se naročeno blago odpremi po prejemu plačila oz. nakazila na tekoči račun podjetja. Če nam pošljete potrdilo o plačilu na naš email info@freddy.si pa se naročeno blago odpremi še isti dan ob prejemu potrdila ali najkasneje naslednji dan, odvisno od časovnega okvira.

Če želenega artikla ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili po emailu in določili nov datum dostave, ki bo določeno glede na proizvajalčevo stanje zaloge. 


CENA POŠTNINE

Za dostavo paketov imamo podpisano pogodbo z Pošto Slovenije. Cena poštnine je 3,28 eur + DDV.  Občasno pa je za določene pakete poštnina tudi brezplačna. O tem vas redno obveščamo na prvi strani spodaj (DOMOV), naše internetne strani.


 Z naročilom pošiljke se strinjate, da vam v primeru da pošiljke ne prevzamete zaračunamo poštnino poslanega in vrnjenega paketa.


LAHKO NAROČIM POŠILJKO V BOSNO ALI ČRNO GORO?

Da, dostava je mogoča po celi jugo-vzhodni regiji, vendar se v ostalih državah znesek poveča za stroške pošiljanja, naročilo pa bo k vam prispelo v roku od 5 do 14 delovnih dni. 

 

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 99 EUR

24/7 PODPORA STRANKAM

MOŽNOST VRAČILA

VPRAŠANJA? +386 30 22 00 00